06 - 810 11 008 (24 uur per dag bereikbaar)

Gastenboek

Laat een bericht achter voor Ultima Memoria

42 berichten.
Sonja uit Ouddorp schreef op 27 juli 2019 om 10:11:
Jeannette was erg lief en nooit was iets teveel.
We blijven haar onthouden.
Wout uit Hilversum schreef op 2 juli 2019 om 15:56:
Alles was prima. Alles is in een rustige en ontspannen sfeer verlopen, ondanks dat er veel verdriet is. Goede voorbereiding is het halve werk. Prima ondersteuning voor de nabestaanden en vooral eerlijk en prettig om mee te werken. Top!
Sandra Khodabaks uit Amsterdam schreef op 7 mei 2019 om 13:54:
Mijn zus Denice heeft al eerder een bericht geschreven. Ik kan niet anders dan mij daar volledig bij aan te sluiten.
Wat ik heel bijzonder vond aan Jeannette is dat zij in zo’n droevige periode zich moeiteloos, maar zeer begaan te mengen met de familie.
Het voelde voor ons meteen goed bij haar, ze is een mensen mens. We waren niet 1 van haar uitvaarten en dat was fijn.
Jeannette, nogmaals bedankt voor jouw hartverwarmend medeleven en belangstelling. Met name je belangstelling in de Surinaamse traditie🙏🏼😘
Denice Khodabaks uit Amsterdam schreef op 26 april 2019 om 18:44:
Ik kan niet anders zeggen dan dat wij als familie een hele goede ervaring hebben gehad met deze organisatie. In een tijd van enorm veel verdriet hadden wij het niet beter kunnen treffen met iemand zoals Jeannette. Zij is ervoor geknipt om dit werk te doen. Ze heeft een groot empatisch vermogen, is respectvol, luistert heel goed naar de wensen van de nabestaanden en doet er alles aan om deze te verwezenlijken. Het is een kleine organisatie, maar daarom waarschijnlijk ook zeer betrokken.
Nogmaals dank Jeannette, ook aan je man, voor de goede zorg aan ons in deze moeilijke tijd!
Yvonne Prevoo uit Kudelstaart schreef op 18 april 2019 om 23:14:
Wauhhh wat een Topper!!
En ja dan heb ik het over Jeannette ter Haar!!
6 april jl is mijn oma overleden. Ik, en ik spreek zeker ook namens de rest van mijn familie, hadden ons geen betere en lievere uitvaartbegeleidster kunnen wensen dan haar!! CHAPEAU!!
De tijd, de inzet, het meedenken, het aanvullen waar wij het even niet meer wisten, haar inlevingsvermogen, haar mooie warme woorden voor, tijdens maar ook na de plechtigheid hebben er toe bijgedragen dat wij geen mooiere, warmere en liefdevollere uitvaart hadden kunnen neerzetten als dat mijn lieve oma nu heeft gehad!!!!!!
Lieve Jeannette ... je bent echt een vakvrouw ♡ En zeker een aanrader voor mensen die in zo'n moeilijke tijd de juiste persoon nodig hebben!
Lieve en dankbare groet,
Yvonne Prevoo

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie

© Ultima Memoria 2018 - 2019
Webdesign: 1..2..6 Designs

Contact

06 - 810 11 008

Facebook Facebook